• Home

Housely va ofera servicii de proiectare case in Bucuresti si Ilfov

proiectare case Housely

Cand am dezvoltat Housely, o zona importanta pentru noi a fost Bucuresti & Ilfov. Am dorit sa intram in piata cu servicii de proiectare case in Bucuresti pentru clientii care doresc ceva mai mult. O echipa care sa fie disponibila sa ofere tot, la un cost accesibil si intr-un timp de asteptare cat mai redus. Cand spunem “tot”, ne referim la servicii de proiectare personalizata sau posibilitatea de achizitionare a unui proiect de casa deja realizat, posibilitatea de a ne ocupa noi de obtinerea avizelor / autorizatiilor, disponibilitatea de a va ajuta cu pareri si recomandari cu privire la alegerile facute. Stim ca un client are nevoie de multe informatii, fiind un domeniu dificil pentru cei care nu au mai construit niciodata (adica majoritatea clientilor).

Housely reprezinta o echipa de oameni cu experienta in proiectare case

Facem totul ca la carte si ne asiguram ca proiectele realizate sunt rezistente in timp dar si prietenoase cu buzunarele clientilor. Avem capacitatea de ne adapta la cerintele clientilor nostri si sa furnizam solutii moderne. Cunoastem autorizatile din Bucuresti & Ilfov si avem numeroase proiecte realizate cu succes.

Daca sunteti interesat de o colaborare, tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati online sau telefonic pentru o discutie despre proiectul dumneavoastra. Vom stabili impreuna toate detaliile colaborarii.

Aveti acoperire si in sate din jurul Bucurestiului ?

Aceasta este o intrebare pe care o primim des. Cu siguranta! Putem sa va ajutam si daca doriti sa construiti in comune / sate din jurul Bucurestiului. Echipa noastra are proiecte constante in derulare inclusiv in alte orase: Constanta, Slobozia, Harsova, Tulcea etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button
Deschide chat
Buna ziua!
In ce localitate doriti sa construiti?
Powered by